onbeperkt gratis smsen. check it out smsies.nl

Op smsies kun je onbeperkt gratis sms berichten versturen via Internet. Gratis smsen zonder registreren, internationaal smsen naar alle mobiele nummers en providers in nederland, belgië en buitenland. De gratis smsjes die je online stuurt zonder aanmelden worden gesponsord door adverteerders. Anoniem sms versturen kost jou dus helemaal niets.

SMSIES = gratis smsen, snel, anoniem en onbeperkt smsjes sturen zonder aanmelden!

SMS: Short Message Service - Textmessages

Short Message Service, oftewel SMS, zit standaard op iedere gsm. Een SMSbericht is een tekstbericht dat maximaal 140 bytes (160 karakters) groot kan zijn. Dat is voldoende om te vertellen hoe het met je gaat, waar je bent of wat je later gaat doen. Mobiele telefoon gebruikers betalen een klein bedrag voor ieder smsje dat ze versturen. Vooral jongeren gebruiken deze dienst om hun telefoonkosten zo laag mogelijk te houden. SMSen is namelijk een stuk goedkoper dan bellen. Daarnaast is het voor doven en slechthorenden een ideaal communicatiemiddel.

SMS vooral populair onder jongeren

De jeugd is er tegenwoordig vliegensvlug in: SMS-en is hot! In korte tijd wordt een klein bericht op de mobiele telefoon in elkaar gezet en verstuurd naar vrienden. Een bericht kan zelfs naar meerdere contactpersonen tegelijk worden verstuurd. Ouderen kijken met verbazing naar de handigheid van de jongeren. Dit is duidelijk een generatiekloof tussen de oude en nieuwe generatie. Maar de jeugd trekt zich er niets van aan en ontdekt met veel enthousiasme het gemak van de SMS-taal.

gratis SMS

Tegenwoordig is gratis SMSen heel populair. Er zijn verschillende websites op Internet, die dit aanbieden. Zo kunnen jongeren een gratis SMS versturen op de websites van Vodafone, Hi en GratisSms.nl . Na een gratis inschrijving bij het bedrijf hanteert iedere website haar eigen regels. Zo kan het voorkomen dat bij een site n gratis SMS per dag verstuurd kan worden. Maar bij anderen kunnen dat er meerdere zijn. Ook komt het voor dat SMS-tegoed, ook wel credits genoemd, verdiend kan worden door het invullen van kleine enqutes online. Op de site smsies.nl kan onbeperkt gratis smsberihcten worden verstuurd zonder registratie. Het voordeel van smsnen via deze site is dat er gekozen kan worden of het bericht met afzender of anoniem verzonden dient te worden. De berichten worden betaald door sponsors. Dit zijn bedrijven en organisaties die interesaante aanbiedingen voor jongeren hebben.

MMS

Techniek schreidt voort. De opvolger van SMS is al een aantal jaar gentroduceerd bij alle gsm-netwerken. MMS staat voor Multimedia Messaging Service. Hiermee kan de mobiele telefoon gebruiker tekst combineren met geluid, plaatjes of video. Tot op heden is MMS nog niet goed aangeslagen. SMS blijft daarentegen uitermate populair n heel goedkoop.

/Laptoptasshop_468x60_NL
sociobux crowd earning - geld verdienen met je sociale netwerk
Cadeauwinkel
smsies toestelvergelijker

Hoe verstuur ik een gratis sms bericht?

Onbeperkt gratis smsen via internet zonder registreren? Gewoon online via de pc?
Gratis sms sturen via de computer doe je op www.smsies.nl. Snel, anoniem, internationaal, onbeperkt smsen zonder aanmelden alleen bij www.smsies.nl